آخرين ارسالات انجمنها

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14
    Junior Member
    Thanks
    4

پیش فرض مرغ و خروس مرندی آذربایجان

نژاد مرندی یکی از زیباترین و بهترین نژاد تخمگذار در ایران هستش اصل آن مرند آذربایجان میباشد دارای پاهای پردار ریش پری بسیار زیبا که نژاد تزیینی نیز به شمار میرود خصوصیات ظاهری: رنگ به 2رنگ سفید و سیاه دیده میشود که رنگ سیاه مقبولتر هستش منقار سیاه لاله گوش سفید رنگ سیاه با انعکاس سبز رنگ ساق پا دارای پر و جهت پرها به طرف بیرون وزن خروس ها 2.5 تا 3کیلو و مرغها 2.2 تا 2 بلوغ جنسی زود کرچی و خصوصیات مادری بسیار عالی و کم نظیر پوست تخم مرغ قهوه ایی روشن در شرایط روستایی 125تا150 تخم در یک سال رکورد بسیار عالی در ایران محسوب میشود (( اما دوستان این نژاد 10 سالی منقرض شده محسوب میشه من خودم خیلی گشتم پیدا نکردم به جهاد خیلی جاها هم رفتم یا خندیدن یا ... 100 سال پیش میراث فرهنگی خارجی ها میبردن میخندیدن الان ذخایر ژنی از بین میره میخندن )) خاستم معرفی کرده باشم عکسها هم ماله 20-25 ساله پیش هستش
    تصاویر پیوست شده

Junior Member
    Thanks
    4

تصاویر از توده نژاد مرندی آذربایجان یا ((سیاه آذربایجان ))
    البته دوستان رنگ سفید نشانه ی نا خالصی هستش و صورت حتما باید پوفی باشه با پر پوشیده باشه اصطلاحا یاشماخلی باشه
    گوشها هم حتما سفید و پاها هم پردار باید باشه
    تصاویر پیوست شده

♘ مدیریت انجمن پرندگان ♞
    Thanks
    18

یه جور مرغ و خروس سیاه دیدم
    میگفتن چینی

ایا ارتباطی هست بینشون؟
    امروز تو خیابون دست یه نفر یه قناری دیدم
    پرسیدم : فروشیه؟
    گفت : نه ؛ رفیقمه
    ...
    به سلامتی همه اونایی که رفیقاشونو نمیفروشن

Junior Member
    Thanks
    4

اونا همون بلژیکی هستن که ایران چینی میگن اونا خیلی کوچیکتر از اینان گوشاشونم قرمزه
    مرندی اصیل گوش سفید گوشتی باید داشته باشه و ریش و بغل صورتش رو با پر انبوه پوشیده باشه که تو منطقه یاشماخلی میگن اونم به خاطر سرد سیر بودن منطقه هستش که صورت و پاها از پر پوشیده میشه که بسیار زیبا میکنه این نژاد رو پا ها باید و4انگشتی باشه
    چینی ها اکثرا 5انگشتی میشن و رنگارنگ مرندی حتما باید سیاه باشه
    ((تو عکس بهتر میشه مقایسه کرد چینی ها (بلژیکی ها نو کف دست راحتی جا میشن و رنگ پوسته تخماشون بیشتر سفید و کرم ماله مرندی بزرگتر قهوه ایی هستش ))
    نه ارتباطی نداره مرندی بومی آدربایجان شرقی البته بود با جغرافیای سرد اداپته شده و بسیار مقاوم
    تصاویر پیوست شده

Junior Member
    Thanks
    4

متخصصان و دکترهای آبکی گفتن از روسیه وارد شده !!! از روسیه تا مرند جغرافیاشونم ضعیفه چقدر راهه 2: نژاد روسی شبیه به لاری هستش ولی کوچکتر پاهاش زرد رنگ بدون پر و رنگش قرمز و سفید که نظریه کاملا رد میشه
    3:شبیه ترین نژاد که من تحقیق کردم نژاد سالمون فرانسه هستش که اونم باز 5انگشتی هستش و به رنگ قهوه ایی مرغها و صابونی خروسها ولی خیلی شبیه به مرندی
    تصاویر پیوست شده

Junior Member
    Thanks
    4

به گذارش خبرگذاری فارس فضل الله افراض :2گونه با ارزش ایرانی در حال انقراض هستن
    تحقیقی که دانشجویان دکترای ژنتیک انجام داده اند نژاد مرغ مرندی که تنها مرغ زینتی (تزیینی) و پر تولید ایران به شمار میرفته در حال انقراض و نابودی کامل قرار گرفته و وضعیت جمعیتی در روستاهای شهرستان مرندمنقرض شده وخلوص اولیه مرغ مرندی کاملا از بین رفته این توده نژاد فقط در دست چند نفر معدود بصورت غیر اصولی پرورش داده میشن در اثر هم خونی این تعداد کم هم که به چند عدد نمیرسد انقراض خواهند یافت
    ((آخرین تصاویر از مرغ و خروس مرندی )) اگر فکری نشود این گونه هم فقط در کتب دانشگاهی مطالبی خواهیم یافت و بس

Junior Member
    Thanks
    4

به گذارش خبرگذاری فارس فضل الله افراض :2گونه با ارزش ایرانی در حال انقراض هستن
    تحقیقی که دانشجویان دکترای ژنتیک انجام داده اند نژاد مرغ مرندی که تنها مرغ زینتی (تزیینی) و پر تولید ایران به شمار میرفته در حال انقراض و نابودی کامل قرار گرفته و وضعیت جمعیتی در روستاهای شهرستان مرندمنقرض شده وخلوص اولیه مرغ مرندی کاملا از بین رفته این توده نژاد فقط در دست چند نفر معدود بصورت غیر اصولی پرورش داده میشن در اثر هم خونی این تعداد کم هم که به چند عدد نمیرسد انقراض خواهند یافت
    ((آخرین تصاویر از مرغ و خروس مرندی )) اگر فکری نشود این گونه هم فقط در کتب دانشگاهی مطالبی خواهیم یافت و بس

Junior Member
    Thanks
    4

با سلام

از دوستان کسی اطلاع داره که چطوری میشه از این نژاد تهیه کرد . یا از فروشگاه خاصی خرید کرد

Junior Member
    Thanks
    4

دوست من این نژاد بسیار بسیار کم یاب هستش
    و ارزش بسیاری داره پیدا کردنش خیلی سخت هستش
    نه تو فروشگاه نیست
    یک نمونه ژنی ناب هستش
    من خودم 6سال صرف پیدا کردنش کردم 2تا شماره دارم که یک پیر مرد علاقه مند پرورش میده
    ولی اگه پیدا کردی میکس یا قاطی با سایر نژادها نکن تا سعی داری خالص سازی و اصلاح کن
    اقای رستگار 09148125623
    هرچقدر پاها پر مو و ریش پر مو با گوش سفید بود مرغوبتر هستش

10. The Following User Says Thank You to alper For This Useful Post:

afsoongar_ghadiri (05-11-2012)

Junior Member
    Thanks
    4

چشم حتما

اگر ببینید من همین دیروز عضو سایت شدم

دیروز پدرم گفت چنین نژادی هست و دیگه پیدا نمیشه وقتی داشتم جستجو میکردم فقط چند تا سایت دیدم که در مورد این نژاد حرف زده بودن برای همین عضو شدم تا شاید بتونم حتی اگر شد چند تا تخم از این نژاد پیدا بکنم

منم یدونه وبلاگ پیدا کردم که فکر کنم ایشون هم از این نژاد دارن

کد:
    http://morghe-marandi.persianblog.ir/
    شما خودتون از این نژاد ندارید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع